Selecteer provincie

Metaalhandel M vd Gaag

Details

Adres
Energieweg 17
7948NT Nijeveen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

M vd Gaag Metaalhandel is een professionele metaalhandel te Nijeveen waar u terechtkunt voor al uw metaalverwerkingsprocessen.

Metaalhandel M vd Gaag Metaalhandel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in- en verkopen van alle oude metalen; ferro of non-ferro. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van de metalen hierbij een belangrijk uitgangspunt. Kennis van zaken is dan ook een absolute vereiste. Er bestaat een grote diversiteit wat betreft de kwaliteit van metaal. Daarnaast zijn er meer dan tien verschillende kwaliteiten koper en ongeveer twintig soorten oud aluminium. Dit geldt overigens ook voor veel andere non-ferrometalen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met vakmanschap de bruikbaarheid, bewerkelijkheid en de waarde van het metaal inschatten.

M vd Gaag Metaalhandel is uw betrouwbare partner in het recyclen en verwerken van uw metalen. Wij kopen alle soorten metalen en metaaldragers in. Hebt u metaalafval, dan regelen wij een afvalcontainer. Deze wordt naar gelang de hoeveelheid, de grootte en het gewicht bij u geleverd. De inkoop van metalen gebeurt tegen dagprijzen. Hierbij kijken wij naar de materialen die worden aangeboden, vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid. Dit doen wij direct bij u op locatie.

Diensten.
Wij bieden als metaalhandel te NIJEVEEN de volgende diensten:
inkoop en verkoop van alle metalen,
containerservice,
ophaalservice.
Voor eerlijke en goede prijzen en de beste service door heel Nederland kunt u direct contact met ons opnemen.

Ophaalservice.
Het vervoer van grote hoeveelheden metaal kan lastig zijn. Om die reden biedt M vd Gaag Metaalhandel een ophaalservice aan. Ons wagenpark voor deze ophaalservice bestaat uit twee vrachtautos, waaronder een met een laadkraan zodat wij ook de zwaardere ladingen af kunnen voeren. Wij halen in principe alles op waar metaal aan of op zit. Bel ons direct voor een afspraak.