Selecteer provincie

Metaalhandel Gelderland

Heeft u veel oud ijzer liggen en weet u niet wat u daarmee aan moet? U zou dan kunnen overwegen om uw oud ijzer te verkopen aan een metaalhandel. Een metaalhandel koopt oud ijzer en oud metaal in om dit vervolgens te recyclen. Goed voor uw portemonnee dus en voor het milieu!

Schrootprijzen

Behalve oud ijzer kunt u ook uw eventuele andere oude metalen verkopen. Natuurlijk wilt u dan wel graag weten wat de prijs van oud ijzer en de prijs van oude metalen is. Om voor oud ijzer de prijs te bepalen hanteert men bij de metaalhandel een dagprijs. Ditzelfde geldt voor overige oude metalen.Ook hier wordt een dagprijs voor oude metalen vastgesteld.

Dagprijs oud ijzer en dagprijs oude metalen

Voor een actueel overzicht van de dagprijzen van oud ijzer en oude metalen kunt u het best contact opnemen met een aantal metaalhandelaren bij u in de buurt. De meeste metaalhandelaren bieden de mogelijkheid om online een schatting te krijgen van de totaalprijs die u voor uw oud ijzer of oude metalen zou mogen verwachten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de metaalsoort en de hoeveelheid in te vullen. Aan de hand van de dan geldende dagprijs wordt de totaalprijs voor u berekend. U kunt vervolgens de prijzen met elkaar vergelijken om zo de metaalhandel te vinden waar u de beste prijs voor uw oud ijzer of oud metaal kunt krijgen.